top of page

Od vidlí až na vidličku

To je náš recept na kvalitu a plnou chuť masa. Vyjadřuje lokální a přirozený koloběh naší práce.

Vykrmeno:

Poraženo:

Rozbouráno:

Vyzrálo:

Prodáno:

Vše na farmě

v Chornicích

Proč je maso, které u nás koupíte vždy voňavé, šťavnaté a měkké?

Poznejte naši farmu

  • Jsme Bílkovi a specializujeme se pouze na chov a výkrm býků. Na více než 110 hektarech zemědělské půdy okolo Chornic a Slatiny pro ně pěstujeme vlastní krmivo s naprostým minimem postřiků.​

  • Nejsme průmyslový podnik. Našich zvířat si vážíme a zacházíme s nimi s péčí. Díky vlastní porážce přímo na farmě je nepřepravujeme a býci tak nezažijí stres z cesty na jatka a nevhodného zacházení.

  • Naše podnikání je pod záštitou veterinární správy. Veterinář je přítomen u každé porážky. Porážka i bourárna vždy vyhovují všem oficiálním regulacím. Kvalitu masa máme ověřenu oválným razítkem.

  • Maso necháváme zrát v lednici ve čtvrtích. Po 9 dnech suchého zrání vám maso předáme, připraveno vakuované na dalších 7 dní mokrého zrání ve vaší ledničce. Takové maso je pak pro kuchyňskou úpravu nejvhodnější, jelikož je měkké a příjemně aromatické.

  • Porážíme obvykle 25-35 býků ročně a výdejní den je zpravidla každý měsíc od září do prosince a od února do června.10kg balíček je ideální do mrazáku pro celou rodinu.

Náš příběh

Rodinná farma z Chornic

1661196194944.jpg

Náš rodinný příběh je jednoduchý. Rádi říkáme selský. Vše děláme nejlíp jak umíme. Tak, jak nám to dává smysl.

Dodáváme to nejkvalitnější maso lidem, kteří mají rádi dobré jídlo, podporují rodinné farmy a lokální potraviny.

Náš děda začal farmařit v roce 1946 a protože nikdy nevstoupil do JZD je farma stále v našich rukou. S hrdostí tak dnes navazujeme na jeho odkaz a práci.

Jak to u nás na farmě vypadá

Foto ze života na býčí farmě

bottom of page